Stolt över kompetent parti

Jag är stolt över att vara aktiv i ett parti som satt svensk ekonomi i topp i världen.

Jag är stolt över att vara aktiv i ett parti som gjort det lönt att vara strävsam.

Jag är stolt över att vara aktiv i ett parti som vill ge makt och valfrihet åt vanligt folk, snarare än att låta folk styras av överstatlighet, kollektivanslutningar och annat som inskränker individens möjligheter och frihet.

Jag är stolt över att vara en del av ett parti som argumenterar med fakta, kunskap och resultat, i stället för att sprida fördomar och förtal. Därmed tycker jag det är tråkigt och illavarslande att alldeles för många människor är mer mottagliga för förtal, förnedring och floskler snarare än kunskap, insyn och verklighetsförankring. Förtal och fördomar fördummar folk och främjar överförmyndande regimer.

Jag är stolt över att vara i samma parti som världens bästa finansminister:

Anders Borg 140214

Jag ser en mängt elakt förtal från meningsmotståndare om moderater som rika egoister och annat som är rent oförskämt. Jag vet inte vem dom pratar om. Av alla aktiva moderater och moderata symoatisörer jag känner så känner jag ingen sådan. De få jag känner till som är sådana har jag ingen som helst aning om vad de röstar på. Det är möjligt att de också röstar moderater, men faktum är att de som definieras som ”rika egoister” för det mesta är vanliga strävsamma företagare som det gått bra för, och som är glada att de kunna ge många människor jobb. Kritiken mot sådana är i huvudsak rotad i avundsjuka, denna hemskt tärande sjukdom som hos vissa är obotlig.

Med önskan om allt gott.

Ha en bra kväll denna alla hjärtans dag!

* * *

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *