Kampanjresultat

Vi har haft provval. Moderaterna  har i detta val öpnat för att almänheten ska få påverka valsedlarnas utforming, även om man inte är medlem. Det har gett oss en chans att kampanja bland de personliga nätverken, och på det sättet samtidigt marknadsföra oss själva som kandidater inför kommande val.

Det gick ju bra!

I allmänhetens val till kommunlistan  så överraskade jag alla inklusive mig själv genom att bli en ”skräll”…
sla.se/skovde/article1474130.ece

…och att ”slå kommunalrådet”…
www.skovdenyheter.se/artikel/58936/politisk-doldis-slog-kommunalrad

…och i en fördjupad artikel blev jag ”allmänhetens favorit”.
issuu.com/skovdenyheter/docs/sn_140130/5?e=3757132/6539510

En positiv krydda är allmänhetens uppmärksamhet i detta. I helgen anordnade Ulvåkers IF sin vanliga tipspromenad, där jag genom tidingen upptäckte att mitt namn var svaret på en fråga.
www.skovdenyheter.se/artikel/60344/638-gram-tog-ove-till-seger
Jodå, ”Vem var framröstad till 1:a platsen på moderaternas provval?”…

Hur detta påverkar valsedelns utformning beror i slutänden på hur jag vunnit nomineringskommitténs förtroende och slutligen de medlemmar som deltar i nomineringsstämman. Den 27 februari på kvällen vet vi det.

Varmt tack till dig som visade förtroende genom att rösta!
Den 14 september ber jag åter om din röst.

* * *

Tillägg 1:

Så tackar jag vår gruppledare för de positiva orden i sin blogg i lokaltidningen:
bloggar.sla.se/andersg/2014/01/28/lokala-provvalen-raknade/

 * * *

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *